"Licht Het Anker"

Samen gaan we opzoek naar een passende dag invulling waar jij blij van wordt en waar je tot je recht komt. De activiteiten starten in de ontmoetingsruimte van Het Anker. Bij aanvang drinken we samen een kopje koffie/thee en daarna beginnen we met de activiteiten. Deelnemen aan de activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Als er vragen zijn kun je mailen naar: licht@ochetanker.nl

Activiteiten Overzicht Licht het Anker

Natuur op recept
In gezelschap van een groep ga je een wandeling maken, om zo op een prikkelende en lerende manier de omgeving te ervaren.
Op de dinsdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur, op de donderdagmiddag van 13:00 uur tot 16:00 uur en op vrijdagochtend van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Creatief
Samen met een groep ben je creatief bezig, denk hierbij aan leren tekenen en schilderen. Wisselende workshops zoals triangel tekenen, happy-stones, inktart. Samen ontdekken we nieuwe creaties en om de 4 weken wisselen we van creatieve bezigheid.
Creatief vrije inloop: op woensdag aanvang om 09:00 uur.
Creatief Vooruit: op dinsdagmiddag van 13:00 uur tot 16:00 uur en op donderdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Beweegmakelaar
Wil je (meer) gaan bewegen maar weet je niet wat? Onze beweegmakelaar ondersteunt, adviseert en organiseert sport activiteiten en helpt zoeken naar passend sport en beweeg aanbod in de wijk/stad.
Op woensdagochtend van 09:00 uur tot 11:00 uur.

Schrijfcafé: Schrijven, Luisteren en Vertellen
Samen gaan we ervaren wat schrijven met je kan doen. Met verschillende schrijfvormen ga je oefenen, je luistert naar elkaars verhalen en leert hoe je jouw eigen verhaal kunt overbrengen.
Op donderdagochtend aanvang 09:00 uur.

Spelletjes
Gezellig in een groep ga je verschillende spelletjes spelen. Denk hierbij aan bordspellen, kaartspellen en denkspellen.
Op donderdagmiddag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Sport en Spel
Samen ga je in een groep bewegen. Er worden afwisselend diverse sporten en spellen beoefend. Je leert bijvoorbeeld badminton, volleybal, estafette spellen ect. Bewegen en gezelligheid staat hier centraal.
Op woensdagochtend van 11:00 uur tot 12:00 uur.