Nieuwe inloop en ontmoetingsplek gestart op het WLC in Almelo

Vanaf 18 april is er namens WerV en het Werk Leer Centrum een nieuwe inloop/ontmoetingsplek gestart in het WLC in Almelo, Kamperfoeliestraat 3.

Elke dinsdag van 10.45 uur - 11.45 uur kan hier koffie worden gedronken met elkaar en overleggen we samen of er behoefte is aan bijvoorbeeld een spelletje, wandeling of creatieve activiteit. Ben je alleen toe aan een kop koffie en een praatje? Ook dit is zeker een mogelijkheid!

Na een aantal bijeenkomsten komen er nu ongeveer vijf vaste deelnemers bij onze inloop, allen zijn zij cliënt binnen Dimence. Op den duur zal de inloop ook toegankelijk worden voor bijvoorbeeld buurtbewoners of andere geïnteresseerden. Zo wordt het een mooie ontmoetingsplek voor een ieder die toe is aan wat gezelligheid of een leuke activiteit om de deur uit te komen.

Aanmelden is voor nu nog niet verplicht. Ook een indicatie is niet nodig. De inloop wordt afwisselend begeleid door een sociaal werker, twee stagiaires van wie één ervaringsdeskundig, en één vrijwilliger van WerV.

Ben of ken je iemand die hier belang bij zou kunnen hebben? Je mag zonder afspraak langskomen, maar eerst contact opnemen mag uiteraard ook.
Je kunt hiervoor terecht bij Natasja Nijman (0612652030 / n.nijman@wervdg.nl).