Nieuws uit Deventer

De afgelopen periode hebben we jullie vanuit Deventer onder andere mogen informeren over de start van Out of the Box tv, de start van samenwerken met Asito, de uitbreiding van de ondersteuning vanuit Wel Thuis in de stadklinieken met groot succes en de start van de inzet van gastdame als ontwikkelplek. En uiteraard ook over alle mooie vrijwilligers samenwerkingen en initiatieven, wij zijn ontzettend blij met alle aanmeldingen van zwemvrijwilliger tot maatje en van handen uit de mouwen vrijwilliger tot vrijwilliger Wel Thuis.

Vergeet vooral ook niet familie, vrienden en kennissen attent te maken op de vacatures die nog open staan! Zo zoeken we nog diverse maatjes in Deventer en vrijwilligers voor o.a. een klussen aan de motor project.

Naast alle mooie successen en ontwikkelingen nu ook ander nieuws uit Deventer, we gaan namelijk afscheid nemen van twee van onze vaste collega’s, Marjolein Molenkamp en Meike Blommestijn.

Momenteel zijn we hard bezig om in kaart te brengen wat dit betekent voor alle mensen en alle projecten. En uiteraard willen we bestaande afspraken zo goed mogelijk nakomen. het kan dus zo zijn dat je bericht ontvangt of een afspraak plant en hiervoor nu een nieuwe collega ontmoet. Wij wensen onze vertrekkende collega’s heel veel succes in hun verdere toekomst en zullen in vernieuwde samenstelling de schouders eronder zetten in Deventer.

Heb je vragen wat dit voor jou betekent? Neem dan gerust contact met ons op via info@wervdg.nl