Samenwerking WerV en IA&S zodat cliënten optimaal gebruik kunnen maken van beeldbelle

Behandelaren kunnen beeldbelcoaches inschakelen als ze een probleem ervaren bij een cliënt met beeldbellen.
WerV heeft op verzoek van IA&S vrijwilligers geworven. Zij zijn gecoached om te kunnen nagaan of cliënten privé de noodzakelijke infrastructuur, hardware en software hebben om online behandelen mogelijk te maken.
Behandelaren van alle stichtingen die in hun online contact specifiek gebruik maken van de applicaties Minddistrict en/of Microsoft Teams, kunnen deze vrijwillige beeldbelcoaches inschakelen. Zij bieden de cliënt ondersteuning bij de problemen die hij/zij ervaart.

De vrijwillige beeldbelcoaches stellen zich hieronder graag kort aan u voor:

Ik ben Elvira Hertog, 43 jaar. Woonachtig in Zwolle. Maatschappelijk werker van beroep met specialisatie jeugd. Omdat ik op dit moment nog niet de passende baan heb gevonden waar ik naar op zoek ben, maar mijn tijd wel graag nuttig wilde besteden, ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk. 

Als beeldbelcoach bij WerV hoop ik, juist in deze ingewikkelde tijd waarin we gedwongen zijn op afstand met elkaar te communiceren, mijn sociaal maatschappelijke steentje bij te kunnen dragen. 

-----

Dag lezer, 
Onlangs kwam de vacature als beeldbelcoach bij mij voorbij. Ik heb altijd gewerkt binnen de hulpverlening en  ben me nu aan het oriënteren naar andere mogelijkheden binnen dit mooie beroep. Dit lijkt mij weer een leuke nieuwe uitdaging. Wel mensen met wie ik veel heb gewerkt, maar nu gericht op het ict-vlak. Daarnaast vind ik het leuk dat het een nieuw concept is. Ik heb zin in de samenwerking. Hierbij een 'kiekje' van mijzelf, dan hebben jullie er een beeld bij. 

-------

Mijn naam is Marcel Hulst, ik ben 43 jaar en ik kom uit Dedemsvaart.
In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, wandelen, darten en geocaching.
Ik wil graag beeldbelcoach worden, omdat ik het leuk vind om mensen hiermee verder te helpen.
Mijn achtergrond als systeembeheerder komt hierbij goed van pas.