Subsidie voor 'Wel Thuis' van WerV

Goed nieuws! Het project ‘Wel Thuis’ van WerV heeft van de Provincie Overijssel een subsidie toegekend gekregen. WerV stimuleert en ondersteunt allerlei vormen van vrijwilligerswerk en participatie voor cliënten van de stichtingen binnen de Dimence Groep.

Brug tussen zorg en samenleving
Bij het project ‘Wel Thuis’ gaan we met mensen die een GGZ-behandeling volgen op zoek wat voor hen nodig is om in het dagelijks leven goed te kunnen functioneren. Altijd gebaseerd op het gedachtegoed van positieve gezondheid. Daar waar nodig bieden we ondersteuning. De subsidie geeft ons ruimte om voor nog meer mensen begeleiding op maat te bieden en een brug te slaan tussen de zorg en de samenleving. Naast Zwolle gaan we onze activiteiten uitbreiden naar Deventer en Almelo. Een goed cliënt-volgsysteem gaat realiseren dat we beter kunnen monitoren wat de effecten van onze inzet zijn op lange termijn, zodat we de best mogelijke ondersteuning blijven bieden.

Benieuwd naar wat WerV voor jouw cliënt kan betekenen? Kijk eens op www.wervdg.nl of neem contact op Annemarie of Monique via info@wervdg.nl.