Vrijwilligersfeest 2022

Het voelt misschien alsof het alweer een tijdje geleden is, maar 21 april werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens het vrijwilligersfeest. Hopelijk was je erbij en heb je mogen genieten van een fijne avond.

Vanuit de verschillende vestigingslocaties vertrokken er bussen richting de Leeren Lampe in Raalte. Daar werden we verwelkomt met een warm ontvangst door de Meisjes van Plezier en een welkomstdrankje. Toen iedereen aanwezig was, werd het tijd voor de opening door Rian Busstra (van de Raad van Bestuur) en Erik van Rosmalen (welzijnswerker van WerV). Tijdens het buffet werd er door Jörgen Raymann een inspirerend verhaal verteld, mochten we bijkletsen met elkaar en hebben we genoten van de prachtige muziek van de Raakvlak Academie. Dit alles werd afgesloten met wat dansjes op het podium. Complimenten naar iedereen die heeft geholpen! 

En nogmaals willen wij noemen dat wij enorm trots en dankbaar zijn op onze vrijwilligers, zonder jullie hadden wij niet kunnen doen wat we nu doen.