Ik zoek een vrijwilliger

Werv heeft de insteek dat vrijwilligers altijd werken in aanvulling op professionele ondersteuning en zorg. Dat betekent in de praktijk dat de professionals bij Dimence Groep professionele ondersteuning en (gespecialiseerde) ggz bieden. De vrijwilligers werken aanvullend. We doen eigenlijk een beroep op de “normale” sociale omgeving.

Werv richt zich op het werven van vrijwilligers, scholing, ontwikkelen van beleid en het begeleiden van de beroepskrachten in het werken met vrijwilligers. Voor het binden en boeien van vrijwilligers is het belangrijk om vrijwilligerswerk lokaal te organiseren. Daarom zal er ook nauw worden samengewerkt met lokale vrijwilligersorganisaties. Werv kan in gesprek gaan met teams die de inzet van vrijwilligers overwegen om zo duidelijk te krijgen welke taken deze vrijwilliger zou kunnen doen.

Heb je als team besloten met vrijwilligers te gaan werken of werk je al met vrijwilligers en heb je een vrijwilligersvacature of idee voor een nieuw project?

Vul je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens aanvrager
Gegevens functie
Betreft kortdurend werk

Ma Di Wo Do Vr Za Zo In overleg
Cliëntgegevens

Indien je een vrijwilliger vraagt voor vriendschappelijk contact met een cliënt, vul dan de volgende velden in.

Vacature gegevens
De onderstaande informatie is nodig voor het plaatsen van de vacature op de website.

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring