Een mooi seizoen met nieuwe mogelijkheden en kansen

De zomervakantie is weer voorbij, het weer wordt weer ietsje frisser, en de zon verdwijnt ’s avonds weer wat eerder achter de horizon. Hoewel we de komende tijd hopelijk nog van een mooie nazomer mogen genieten is de herfst zeker al in aantocht. Een nieuw seizoen brengt nieuwe kansen, mogelijkheden, en activiteiten met zich mee, en ook team WerV gaat er weer een mooi seizoen van maken! 

Zo zijn we gestart met een aantal nieuwe aanwinsten voor ons team in Deventer. Fleur Landsmeer en Ian Mol, die zich in Deventer voornamelijk gaan richten op het project WelThuis, Wendy Rotteveel Mansveld die zich vooral gaat richten op de participatieprojecten en het vrijwilligerswerk, en Kirsten de Jong die als stagiaire ons team komt versterken het komende halfjaar. Kom vooral een keer langs op ons kantoor op het WLC om een keer kennis te kamen, eventuele samenwerkingen te bespreken, of gewoon een kopje koffie te drinken! 

We hebben wat leuke projecten lopen op en rond het Brinkgreven terrein. Lijkt het jou (of je cliënten) leuk om bijvoorbeeld mee te helpen in de glasbewassing en schoonmaak, de groenvoorziening, de restaurants, of de dierenverzorging op het terrein? Wij helpen je om dit te realiseren! 

Maar ook buiten de Brinkgreven kunnen wij een hoop voor je betekenen. Alles wat je wilt weten voer (vrijwilligers)werk, je sociale netwerk, thuissituatie, financiën of andere dingen waar je mogelijk wart advies bij kan gebruiken? Kom dan langs op een van onze Welthuis inloopmomenten aan de Rielerenk (Donderdagmiddag) Of de Bagijnenstraat en Brinkpoortplein (om de week op woensdagochtend), of neem contact op met een van je lokale WerV medewerkers om de opties verder te bespreken. We hebben mogelijkheden in overvloed. 

Over overvloed gesproken: De week van overvloed komt er ook aan. Een week waarin we er rekening mee houden dat de overvloed die wij bezitten, bijvoorbeeld in mogelijkheden, kennis, en contacten goed met elkaar kunnen delen. Op maandag 26 september wordt hierom een middag georganiseerd waarin we al deze dingen met elkaar kunnen delen. WerV is hier uiteraard ook aanwezig. Kom tussen 15:00 en 20:00 zeker langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, we gaan er een mooie dag van maken!