Abbott schenkt lichtpuntjes aan Lorna Wing

De medewerkers van Abbott Laboratories Zwolle en Olst hebben in het kerstpakket lichtzakjes ontvangen, die ze mooi konden maken met tekeningen en wensen om de mensen die wel wat licht kunnen gebruiken een hart onder de riem te steken. Hoewel het licht op de avonden inmiddels alweer steeds langer aanwezig is, vond WerV het aanbod ook richting voorjaar en Pasen een mooie periode om licht te brengen aan bewoners bij Dimence op Brinkgreven in Corona tijd.

Licht staat immers voor hoop, het goede, het mooie en het vertrouwen dat het goede altijd ergens uitkomt. Dit symbool om licht te zien, om licht te zijn, en om te geloven dat licht nooit vergeefs is vonden wij een warme gedachte die voor veel mensen wat besef kan brengen dat ze niet alleen zijn en dat er altijd mensen zijn die jou wat licht wensen.

De belangstelling van de afdelingen voor het ontvangen van de lichtjes was groot, maar we moesten een keuze maken. Op woensdag 3 maart mocht WerV de lichtjes uitreiken aan afdeling HBA op Lorna Wing aan bewoner Ruth. Maar liefst 85 bewoners hebben een lichtje mogen ontvangen, soms met een lieve groet of mooie wens en soms nog om zelf in te kleuren en vorm te geven.

Abbott en WerV wensen iedereen, bewoners, patiënten en cliënten en niet te vergeten alle medewerkers heel veel licht!