Kunstcommissie Noordwest Overijsel

Vorig jaar zomer is Werv, door onze afdeling facilitaire dienst, gevraagd om zorg te dragen voor het exposeren van kunst in de gebouwen van de Dimencegroep in Zwolle en Steenwijk. WerV ziet deze opdracht als een prettig middel om zo het welbevinden van onze cliënten te vergroten. Middels eigen kunst weer deelnemen aan de maatschappij en er mogen zijn. 

Wij willen je graag voorstellen aan Gea Bosscher. Gea verzorgt vanaf 1 januari de kunstexposities in de gebouwen van de Dimencegroep in Zwolle en Steenwijk. Gea heeft veel ervaring in het organiseren en plannen van verschillende exposities. Zo verzorgt zij al jaren de exposities voor een aantal locaties van WijZ Welzijn in Zwolle en IJsselheem.  Zij maakt geen verschil tussen professionele-, amateur- of hobbykunstenaars. Kunst is haar grote passie. Zij ervaart dat kunstenaars meer behoefte hebben om hun werk te laten zien. 

Gea is ook betrokken bij de kunstroute Overijssel en zo heeft zij een grootnetwerk van kunstenaars opgebouwd.

Exposeren
Een expositie kan bestaan uit schilderijen, keramiek, sieraden en nog veel meer. Zou jij of jouw client graag willen exposeren in één van de gebouwen van de Dimencegroep (locatie Burgemeester Roelenweg, Grasdorpstraat, Eerdelaan, Cultuurhuis Stadshagen, De Terp, in Dieze-Oost of op onze vestiging in Steenwijk De Vesting)? Of weet jij iemand die ook wil exposeren?

Dan kan je in contact komen met Gea door een e-mail te sturen naar:kunstcommissie.nwo@dimencegroep.nl.

Of middels het algemene telefoonnummer van WerV: 038-38851700.