Maak kennis met onze nieuwe collega Lian Tent

Beste lezer,

Sinds half april ben ik team Werv komen versterken. Ik heb de rol van Floris als aandachtsfunctionaris overgenomen voor 20 uur per week.

Mijn naam is Lian Tent en ik ben al 3 jaar vrijwilliger binnen Werv.
Begonnen met een werkfit-traject en met een belastbaarheid van 2 uur per week is dat nu gegroeid tot een prachtige baan!

Binnen Werv deed ik vrijwilligerswerk aan de uitvoerende kant van Wachtkracht en Welthuis en werkte ik mee aan de training Talent en Ambitie. Nu zal ik aandachtsfunctionaris zijn voor Wachtkracht en Welthuis en deze projecten ook uitvoeren met mijn fijne collega's. Ik heb al een aantal jaren werkervaring binnen het sociaal domein in verschillende functies en ben geschoold sociaaljuridisch dienstverlener.


Ik woon met mijn kleuter en vriend in Zwolle en we houden van buiten zijn, lekker eten en leuke dingen doen. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, ben ik creatief bezig of kijk ontspannen een serie. Ik heb mijn eigen ervaring binnen de GGZ en genoeg in mijn spreekwoordelijke rugzak. Ik ben een open boek en maak graag kennis met jullie. Dus benader me vooral als je dat ook leuk vindt of vragen hebt!

Je kunt me bereiken op: l.tent@wervdg.nl of telefonisch op 06-57086085.

Met vriendelijke groet,
Lian Tent