Vrijwilligerscoördinator Hanneke Hofhuis stelt zich voor

Dag allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor!
Mijn naam is Hanneke Hofhuis, ik ben 41 jaar en woon in Heino samen met mijn vriend en 2 kinderen (10 en 6 jaar).

Sinds januari ben ik aan het werk als vrijwillig vrijwilligerscoördinator bij Werv. Samen met mijn collega Jerney Bot zet ik mij in voor de werving en plaatsing van nieuwe vrijwilligers binnen de Dimence Groep voor de regio Zwolle.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest als intercedent bij het interne uitzendbureau van het Isala ziekenhuis. Het werken met mensen en de begeleiding en ondersteuning naar werk zijn bekend voor mij, evenals de administratieve taken die er achter de schermen bij komen kijken. Zodoende viel mij de vacature voor vrijwilligerscoördinator op. 

Vanuit mijn eigen ervaringen die ik heb meegemaakt wil ik graag wat kunnen betekenen voor anderen en heb ik gemerkt dat ik blij word van de contacten met de verschillende mensen, zowel de afdelingen als de (aankomend) vrijwilligers. Als ik er mede voor kan zorgen dat iemand op de goede plek zit waar zijn of haar talenten tot bloei kunnen komen geeft mij dat een heel voldaan gevoel.

In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling in het buitengebied van Heino, in de warmere maanden maak ik graag een tochtje met de wielrenfiets en in de avonduren kijk ik graag een goede serie. 

Ik heb er in ieder geval veel zin in en ik kijk uit naar een fijne samenwerking! Als je het leuk vindt om een keer nader kennis te maken, wees welkom!

Groet, Hanneke.