"Samenwerken De Pol"

Samen gaan we opzoek naar een passende dag invulling waar jij blij van wordt en waar je tot je recht komt. De activiteiten starten in het wijkcentrum de Pol. Bij aanvang drinken we samen een kopje koffie/thee en daarna beginnen we met de activiteiten. Deelnemen aan de activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Als er vragen zijn kun je mailen naar: infopol@wervdg.nl

Activiteiten overzicht “Samenwerken de Pol”

Natuur op recept
In gezelschap van een groep ga je een wandeling maken om zo op een prikkelende en lerende manier de omgeving te ervaren.
In de Aa-landen op maandagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur.
Wijkcentrum de Pol op woensdagochtend en vrijdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Kievitsbloem de Dierenweide
Om de hoek bij het wijkcentrum de Pol is er een dierenweide met geiten en kippen. Samen zorgen we iedere dag weer voor een schoon verblijf en een volle maag voor de dieren.
Op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Houtbewerking
Samen ontdekken we hoe je leuke producten kan maken met hout, denk hierbij aan een vogelhuisje en een insectenhuis, Onder begeleiding leer je alle basisvaardigheden om een mooi eindproduct neer te zetten.
Op maandag en vrijdag van 10:00 uur tot 15:30 uur en op dinsdagmiddag van 13:30 uur tot 15:30 uur.

Schrijfcafé: schrijven, luisteren en vertellen.
Samen gaan we ervaren wat schrijven met je kan doen. Met verschillende schrijfvormen ga je oefenen, je luistert naar elkaars verhalen en leert hoe je jouw eigen verhaal kunt overbrengen.
Op maandagochtend van 09:00 uur tot 11:30 uur.
                                                 
Creatieve ochtend
Samen met een groep ben je creatief bezig, denk hierbij aan tekenen en schilderen. Samen ontdekken we nieuwe creaties en om de vier weken wisselen we van creatieve bezigheid.
Op maandagochtend en woensdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur en op donderdagochtend van 08:30 uur tot 12:00 uur.

Bakgroep
Samen met een groep ga je bakken. Je leert verschillende soorten taarten bakken en het decoreren van cup cakes. Deze creaties maken we samen voor Brasserie het Hart van Zuid.
Op woensdagochtend van 09:00 uur tot 12:30 uur.

Kook en bakgroep
Samen in een groep ga je leren koken. Je leert onder anderen gezonde gerechten maken met voldoende groente, gevarieerd koken en hoe je smaken kan combineren.
Op dinsdagochtend de kookgroep van 10:00 uur tot 12:30 uur.
Gezellig ga je in een groep ga je leren bakken. Verschillende soorten creaties worden er gemaakt zoals appeltaart en cake.
Op dinsdagmiddag de bakgroep van 13:30 uur tot 15:30 uur.

Tweedehandskleding winkel
Daarnaast hebben wij in het wijkcentrum de Pol nog een tweedehandskleding winkel “Opnieuw”. De winkel is elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.