Vrije sollicitatie

 

We geloven in de kracht van mensen. Daarom stimuleren we onze collega's om bij alles wat zij doen, te letten op kansen voor vrijwilligerswerk. Want kansen voor vrijwilligerswerk zijn kansen voor onze patiënten, cliënten en deelnemers, maar ook mogelijkheden voor vrijwilligers om zich te ontwikkelen.

Vrijwilligers zijn betekenisvol voor andere mensen. Maar ook voor vrijwilligers zelf heeft het doen van vrijwilligerswerk een meerwaarde: voldoening, uitdaging, ervaring en het vergroten van kennis.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Jong, oud, zelfstandig wonend of (tijdelijk) opgenomen. We proberen voor iedereen passend vrijwilligerswerk mogelijk te maken. Daarbij hebben we in het bijzonder aandacht voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Door het doen van vrijwilligerswerk ervaren mensen dat er altijd wel iets is wat iemand kan en dat het waardevol is om te kunnen deelnemen aan de maatschappij en betekenisvol te zijn. Op deze manier leveren we een belangrijke bijdrage aan de participatiesamenleving.

Wij hebben in het vrijwilligerswerk een breed pallet aan activiteiten en diensten:

  • Waarin mensen elkaar ontmoeten, erop uit gaan, bewegen.
  • Waarbij mensen ondersteund worden om zo lang mogelijk zelf de regie over hun leven te houden.
  • Waardoor mensen een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.
  • Waardoor het welzijn van mensen in deze samenleving wordt verbetert.
  • Waardoor we naar elkaar omkijken en er samen voor zorgen dat bv. iemand thuis kan blijven wonen.

 

Soms is er geen passende vacature voor u in uw woonplaats. Als u graag geïnformeerd wil worden over uw mogelijkheden als vrijwilliger, dan kunt u via ons contact- formulier een gesprek aanvragen met een medewerker van Werv of een vrijwilligerscoördinator. Deze gaat samen met u op zoek naar het werk dat bij u past.

Nu inschrijven

Geslacht
Contact voorkeur
Hoe mogen we contact met u opnemen?
Welk soort vrijwilligerswerk kunt u of wilt u gaan doen?

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring